Royal Doctors, uw beste garantie voor medische gemoedsrust

Dienstverlening voor TAF-verzekerden

Ask Royal Doctors

U heeft een algemene vraag? U weet niet goed wat te doen?

Het kan gebeuren dat u na uw bezoek aan de arts nog vragen heeft. Medisch jargon is immers niet altijd makkelijk te begrijpen. Ook kunt u misschien de risico’s van een bepaalde ingreep niet altijd helder inschatten. Vertrouw best niet op “dokter google” ! Het internet staat immers boordevol misinformatie. Uw gezondheid is té belangrijk om te bespreken met een zoekmachine.

Ons team van experten staat klaar om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, binnen de 48u. Zo verkrijgt u meteen duidelijkheid.

 

First Opinion Consult

U wenst een eerste afspraak bij een specialist, binnen de 6 dagen.

U heeft medische klachten en bezoekt als eerste uw huisarts.

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar een specialist, maar u moet weken of zelfs maanden wachten op een eerste afspraak.

Als u zorgwekkende klachten heeft en bang moet afwachten op een eerste consultatie in het ziekenhuis kan dat erg zenuwslopend zijn.

Wij zorgen voor een consultatie binnen 6 werkdagen bij de juiste specialist. Want een snelle diagnose en een correcte behandeling maken vaak een wereld van verschil

 

Second Opinion Consult

Als u reeds een diagnose en/of een behandelplan heeft maar toch met vragen of twijfels zit dan kan u bij Royal Doctors terecht voor een second opinion met  consultatie. Uw herstel begint immers met het vertrouwen in de arts en het geloof in de therapie. Een second opinion kan daarbij uitkomst bieden.

Na een nauwkeurige analyse van uw medische achtergrond regelen wij voor u – in maximum 6 werkdagen – een second opinion consultatie bij een gespecialiseerde arts.

Hierdoor kunt u met een gerust gemoed belangrijke beslissingen nemen in verband met uw gezondheid.

 

Second Opinion op afstand

U kan beroep doen op een arts in het buitenland, de afstand schrikt u af of u bent niet in de mogelijkheid om u te verplaatsen. Geen probleem! Royal Doctors heeft voor u de oplossing!

We vragen uw medisch dossier op bij uw huidige arts(en). Vervolgens sturen wij uw dossier en al uw persoonlijke vragen naar de arts in het buitenland.

Na 18 dagen (maximaal) ontvangt u van ons een geschreven rapport, hierin: Een analyse van uw dossier, antwoorden op al uw vragen. Tips en adviezen van onze specialist in het buitenland. Snel, efficiënt, professioneel en persoonlijk. Dat is voor u een enorme geruststelling.

 

Complex Case Management.

U heeft een complex medisch dossier. Is uw medisch verhaal er één van ” van het kastje naar de muur gestuurd worden” ?  Een complexe en een uitputtende strijd van onderzoeken, afwijkende laboresultaten en verschillende diagnoses en evenveel opinies van verschillende artsen?

Wat u nodig heeft, is een holistische visie op uw medisch dossier. Een multidisciplinair team van specialisten spitst gezamenlijk uw dossier van A tot Z uit.  Dát is de kracht van Royal Doctors.

 

Neem telefonisch contact op met TAF als u gebruik wilt maken van onze diensten

040 – 707 38 90

  • Onafhankelijke artsen

  • Snelle service

  • Persoonlijk aanpak

  • 98,6% tevredenheid