SECOND OPINION OP AFSTAND

U heeft reeds een diagnose en/of een behandelplan.

U blijft echter met vragen zitten of twijfels over de voorgestelde behandeling.

U wil een second opinion door een internationaal expert, maar u wil of kunt de verplaatsing niet maken?

 

... Welkom bij Royal Doctors!

Wij regelen voor u een onafhankelijk schriftelijk tweede advies van een gespecialiseerde arts. Hierdoor kunt u met een gerust gemoed belangrijke beslissingen nemen in verband met uw gezondheid, zonder hiervoor uw woning te verlaten.

Bij Royal Doctors kunt u ervoor kiezen een tweede doktersadvies aan te vragen, zonder hiervoor op consultatie te gaan. Onze ervaren staf gaat onmiddellijk aan de slag met uw dossier en vraagt in alle discretie uw medische gegevens op.

Na een nauwkeurige analyse van uw medische achtergrond koppelen we u aan een specialist die zowel op medisch als persoonlijk vlak een perfecte match is. Uw dossier vertrekt vervolgens naar deze arts. Deze maakt op basis een schriftelijk adviesverslag op basis van een grondige studie van uw medische voorgeschiedenis, alle onderzoeken en laboverslagen.

Royal Doctors beperkt zich niet tot uw regionaal ziekenhuis of uw lokale specialist. Wij werken nauw samen met gespecialiseerde artsen in België, Europa en zelfs de Verenigde Staten.

Voor uw second opinion kunt u rekenen op wereldwijde expertise zonder bijkomende kosten.

Royal Doctors hecht veel belang aan de snelheid waarmee uw dossier wordt behandeld. We maken geen valse beloftes, maar beloven wel om alles te doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om uw gemoedsrust te laten weerkeren. Binnen 18 werkdagen ontvangt u het schriftelijk adviesverslag.

De kosten voor het opvragen van het medisch dossier worden door Royal Doctors gedragen.

Bekijk hier de tarieven voor een lidmaatschap van Royal Doctors >>

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x