Royal Doctors, de snelste weg naar de juiste arts.

Ontdek onze werkwijze.

De snelste weg naar de juiste arts.

Royal Doctors helpt u door u de kortste weg te wijzen naar de beste behandeling door de beste specialist. Dat doen we door de juiste vragen te stellen, medische rapporten op te vragen en onmiddellijk actie te ondernemen. Dankzij Royal Doctors bent u altijd zeker van de juiste arts en dit zonder wachttijden.

Stap 1 : Contacteer Royal Doctors

Wanneer u gebruik wilt maken van onze dienstverlening neemt u contact met ons op via onze website. Wij verifiëren vervolgens uw lidmaatschap en gaan van start.
Vervolgens krijgt u van ons een e-mail met daarin de toegang tot een beveiligd, digitaal intakeformulier. U vult dit in.
Bent u nog geen lid ?
Geen probleem, u kan snel en makkelijk registreren via onze site .

Stap 2 : Royal Doctors maakt een analyse van uw dossier

Met de informatie van het intake formulier en uw medisch dossier krijgen wij een grondig en gedetailleerd beeld van uw situatie.
De volgende werkdag nemen we  contact met u op om helemaal zeker te zijn dat wij uw situatie goed begrepen hebben. Meteen ook de gelegenheid om eventuele vragen of bezorgdheden van uw kant te beantwoorden.

Stap 3: Royal Doctors selecteert de juiste arts voor u

Na grondige analyse van uw dossier starten wij onze zoektocht naar de meest geschikte arts voor uw persoonlijke situatie. De screening gebeurt binnen het Royal Doctors netwerk dat meer dan 1000 gespecialiseerde artsen telt. Stuk voor stuk autoriteiten in hun vakgebied.

Stap 4 : U Kan op afspraak binnen de 6 werkdagen

Wij plannen in overleg met u een afspraak in bij de geselecteerde arts en dit binnen maximum 6 werkdagen. Op die manier doet Royal Doctors er alles aan om het wachten en de daarbijbehorende stress tot een minimum te beperken.

Dankzij Royal Doctors vonden we de oorzaak van mijn pijn.

Ik kampte met een knieblessure en moest forfait geven voor de Ronde van Frankrijk. Dankzij Royal Doctors werd er eindelijk de juiste diagnose gesteld en bleek dat ik een breukje had opgelopen aan het rechteronderbeen.

Philippe Gilbert

Nog geen lid ? Geen probleem !

  • Toegang tot de juiste artsen

  • Korte wachttijd

  • Persoonlijk aanpak

  • 98,6% tevredenheid

Royal Doctors staat voor U klaar !

U wilt Lid worden maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Zit u nog met vragen of wilt u gewoon liever eerst even persoonlijk contact maken met ons ?
Heel fijn ! Ons team staat voor u klaar om u met raad en daad bij te staan in alle discretie.
Royal Doctors, maakt werk van uw gezondheid !