Testimonials

Testimonials

Royal Doctors werkt samen met Prof. Dr. Jaak Janssens deze kreeg een onderscheiding van Prof. Honoris Causa. Hij wordt alsook uitgenodigd door het National Cancer Institute van de USA voor het STOP project waarin ECP de voortrekkersrol heeft, waardoor Prof. Dr. Janssens regelmatig de top van experten ziet in het kankeronderzoek.

Prof. Dr. Jaak Janssens

format_quote

Dank aan Royal Doctors om me te helpen de oorzaak van mijn pijn te vinden.

Philippe Gilbert

format_quote

Ik was het vertrouwen in de medische wereld kwijt. Royal Doctors bracht mij in contact met de juiste specialist. Hierdoor is mijn operatie en de revalidatie uitstekend verlopen. Dankzij Royal Doctors kan ik terug met volle energie tijd spenderen met mijn kleinkinderen.

Esther Oosterbeek

format_quote

Mijn neuro-aneurysma zat op een moeilijk te opereren plaats in de hersenen. Ik consulteerde Royal Doctors omdat ik opzoek was naar een arts voor wie deze operatie geen probleem was. Dankzij Royal Doctors werd een risicovolle operatie vermeden en kon ik snel herstellen.

Esther Oosterbeek

format_quote

Dankzij Royal Doctors ben ik onmiddellijk in contact gekomen met de beste thoraxchirurg. Hierdoor krijg ik een bypassoperatie, zonder dat mijn borstkast werd opengemaakt. Dankzij deze snelle en efficiënte doorverwijzing duurde mijn revalidatie slechts 2 weken in plaats van 4 maanden.

Hubert Vossen

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x