Bedrijven | De beste en snelste zorgen voor uw personeel

Zet u het welzijn van uw personeel op de eerste plaats?

Wilt u meer inspanningen leveren om de work-life balans van uw werknemers te optimaliseren, burn-out te voorkomen en het ziekteverzuim in uw bedrijf tegen te gaan?

 

...Welkom bij Royal Doctors!

Voeg Royal Doctors toe aan uw pakket van extralegale voordelen en verzeker uw personeel steeds met de beste én de snelste gezondheidszorg in België en Europa!

Als werkgever kan u het salarispakket van uw werknemers aanvullen met de service van Royal Doctors waardoor al uw medewerkers rechtstreeks toegang krijgen tot de beste medische specialisten ter wereld, en dat zonder lange wachttijden! Bovendien past onze service volledig in uw ziekteverzuimbeleid.

Medewerkers die doorverwezen worden naar een specialist of een complex medisch dossier hebben, worden sneller geholpen. Ze krijgen toegang tot een gespecialiseerd netwerk van artsen en dat zonder lange wachttijden!

Wat hebben wij uw werknemers te bieden? 

  • Gratis en discreet opvragen van uw medisch dossier.
  • Een onafhankelijke multidisciplinaire raad buigt zich over uw medisch dossier. 
  • Wij regelen een consultatie bij een specialist binnen de 10 werkdagen. 
  • U komt meteen bij de juiste specialist terecht (netwerk van 800 artsen).
  • Voor een consultatie, een second opinion of complexe dossiers.
  • Persoonlijke opvolging en begeleiding van elke patiënt van A tot Z.
  • Normale prijs voor een behandeling + terugbetaling via uw eigen zorgverzekering.

Heeft u minstens 25 personeelsleden? Dan kan u de diensten van Royal Doctors aanbieden! Een extra en waardevolle service voor uw personeel die ook uw ziekteverzuim ten goede komt.

Heeft u het beste voor met de gezondheid van uw werknemers?
Neem contact op met Royal Doctors voor meer informatie >>

Getuigenis Bouwbedrijf:
“Onze 400 werknemers zijn via hun Employee benefit programma allemaal aangesloten bij Royal Doctors. Werknemers met een gezondheidsprobleem, van een burn-out tot een pijnlijke rug, kunnen nu 100% rekenen op de juiste medische zorgen, snel en correct. Opmerkelijk is dat ons ziekteverzuim zelfs met 2% gedaald is en dat een aantal medewerkers die langdurig ziek waren, geholpen werden dankzij de innovatieve aanpak van Royal Doctors. Wij zijn fan!”

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x