Verzekeraars | Een extra service voor uw klanten

Bent u een verzekeringsorganisatie en wilt u een extra service aanbieden aan uw klanten? Op zoek naar een unieke troef om als verzekeraar concurrentieel sterk in de markt te staan? 

Verzeker uw klanten dat hun gezondheid ook voor u op de eerste plaats komt of ze nu een behandeling zoeken, een second opinion of een medisch raadgever voor hun complex dossier!

>> Een uniek voordeel voor de gezondheid van uw klanten!

Kies om Royal Doctors op te nemen in uw verzekeringspakket en verras uw klanten met deze unieke service. Voor u als verzekeraar een erg interessant financieel model? Zonder twijfel. Maar zeker ook voor uw klanten die een unieke voorkeursbehandeling krijgen bij elk medisch dossier. Een win-win dus! 

Klanten die doorverwezen worden naar een specialist of een complex medisch dossier hebben, worden via Royal Doctors sneller geholpen. Ze krijgen toegang tot een gespecialiseerd netwerk van artsen en dat zonder lange wachttijden!

>> Royal Doctors, uw gids in een complexe medische wereld. Wat hebben wij uw klanten te bieden? 

  • Gratis en discreet opvragen van uw medisch dossier.
  • Een onafhankelijke multidisciplinaire raad buigt zich over uw medisch dossier. 
  • Wij regelen een consultatie bij een specialist binnen de 10 werkdagen. 
  • U komt meteen bij de juiste specialist terecht (netwerk van 800 artsen).
  • Voor een consultatie, een second opinion of complexe dossiers.
  • Persoonlijke opvolging en begeleiding van elke patiënt van A tot Z.
  • Normale prijs voor een behandeling + terugbetaling via uw eigen zorgverzekering.

Royal Doctors is een aanvullende service die perfect aansluit bij de core business van een mutualiteit, een zorgverzekering, elke aanvullende verzekering, uitvaartverzekering, enz. Als verzekeraar is het uw taak om uw klanten een maximale bescherming te bieden en Royal Doctors past volledig in deze filosofie. 

Verhoog het servicelevel naar uw klanten wat betreft medische zorg.
Neem contact op met Royal Doctors voor meer informatie >>

Verzekeraar aan het woord:
“Wie zich bij ons verzekert, heeft automatisch recht op een second opinion zonder consultatie bij Royal Doctors. Wij weten dat onze 6,5 miljoen klanten liever geen risico’s nemen als het over hun gezondheid gaat en zij kunnen deze extra service dus enorm appreciëren. Door de verschillende positieve reacties weten we ook dat ze echt gebruikmaken van Royal Doctors. En een tevreden klant is voor ons goud waard!”

 

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x