Waarmee helpt Royal Doctors ?

Medische vragen, behandeling of second opinion?
De beste artsen staan voor u klaar.

De confrontatie met een medisch probleem of het krijgen van een onverwachte diagnose zijn vaak stresserende ervaringen. Goede keuzes maken en geen tijd verliezen zijn cruciaal als je ziek bent. Omdat een goede gezondheid voor jezelf en je naasten het belangrijkste is wat er bestaat krijgt u als lid van Royal doctors onbeperkte toegang tot onze dienstverlening.

U heeft een algemene medische vraag?

Het kan gebeuren dat u na uw bezoek aan de arts nog vragen heeft. Medisch jargon is immers niet altijd makkelijk te begrijpen. Ook kunt u misschien de risico’s van een bepaalde ingreep niet altijd helder inschatten…
Vertrouw best niet op “dokter google” ! Het internet staat immers boordevol misinformatie. Uw gezondheid is té belangrijk om te bespreken met een zoekmachine.
Ons team van experten staat klaar om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Zo verkrijgt u meteen duidelijkheid.

U wenst een afspraak bij een specialist zonder wachttijden

U heeft medische klachten en bezoekt als eerste uw huisarts.
Uw huisarts heeft u doorverwezen naar een specialist, maar u moet weken of zelfs maanden wachten op een eerste afspraak.
Als u zorgwekkende klachten heeft en bang moet afwachten op een eerste consultatie in het ziekenhuis kan dat erg zenuwslopend zijn.
Wij zorgen voor een consultatie binnen 6 werkdagen bij de juiste specialist. Want een snelle diagnose en een correcte behandeling maken vaak een wereld van verschil.

U wilt graag een second opinion

Als U reeds een diagnose en/of een behandelplan heeft maar toch met vragen of twijfels zit dan kan u bij Royal Doctors terecht voor een second opinion. Uw herstel begint immers met het vertrouwen in de arts en het geloof in de therapie. Een second opinion kan daarbij uitkomst bieden.
Na een nauwkeurige analyse van uw medische achtergrond regelen wij voor u – in maximum 6 werkdagen – een consultatie bij een gespecialiseerde arts. Hierdoor kunt u met een gerust gemoed belangrijke beslissingen nemen in verband met uw gezondheid.

U heeft een complex medisch dossier

Is uw medisch verhaal er één van ” van het kastje naar de muur gestuurd worden” ? Een complexe en een uitputtende strijd van onderzoeken, afwijkende laboresultaten en verschillende diagnoses en evenveel opinies van verschillende artsen?
Wat u nodig heeft, is een holistische visie op uw medisch dossier. Een multidisciplinair team van specialisten spitst gezamelijk uw dossier van A tot Z uit. Dát is de kracht van Royal Doctors.

U wilt een second opinion bij een internationale toparts

Wilt u beroep doen op een arts in het buitenland die een absolute autoriteit is binnen zijn specialisatiegebied?
Royal Doctors beschikt over een netwerk van meer dan 1000 gescreende medische specialisten binnen Europa.
Na een nauwkeurige analyse van uw medische situatie selecteert Royal Doctors dé specialist die zowel op medisch als persoonlijk vlak het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Snel, efficiënt, professioneel en persoonlijk. Dat is voor u een enorme geruststelling.

 

Royal Doctors

De snelste weg naar de juiste arts !
  • Toegang tot de juiste artsen

  • Korte wachttijden

  • Persoonlijk aanpak

  • 98,6% tevredenheid

Dankzij Royal Doctors ben ik onmiddellijk in contact gekomen met de beste thoraxchirurg.

Hierdoor krijg ik een bypassoperatie, zonder dat mijn borstkast werd opengemaakt. Dankzij deze snelle en efficiënte doorverwijzing duurde mijn revalidatie slechts 2 weken in plaats van 4 maanden.

Hubert Vossen

Ook lid worden?

Dankzij Royal Doctors bent u altijd zeker van de juiste arts en dit zonder wachttijden.
Word daarom vandaag nog lid van Royal Doctors.
Royal Doctors staat voor U klaar !

U wilt Lid worden maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Zit u nog met vragen of wilt u gewoon liever eerst even persoonlijk contact maken met ons?
Heel fijn! Ons team staat voor u klaar om u met raad en daad bij te staan in alle discretie.
Royal Doctors, maakt werk van uw gezondheid!