Onze leden aan het woord

Ieder verhaal is uniek, iedere case even belangrijk voor ons…


Royal Doctors - Mama Thomas

Toen bij mijn zoontje Thomas een hersentumor werd ontdekt stortte onze wereld in . Er werd voorgesteld om onmiddellijk met bestralingen te starten .  Gezien de het risico op hersenbeschadigingen bij deze techniek besloten wij om beroep te doen op Royal Doctors voor  een second opinion . Royal Doctors regelde voor ons een consultatie in een gerenommeerd Duits ziekenhuis. Dit ziekenhuis stelde protontherapie voor, een behandeling die op dat moment in België en Nederland nog niet bestond. Wij zijn zo ontzettend dankbaar dat we beroep deden op Royal Doctors . Onze zoon is weer helemaal gezond .

(mama van Thomas)


Na een val in de Waalse Pijl had ik 2 maanden later nog steeds last van mijn knie . De artsen van de wielerploeg konden geen diagnose bepalen en de pijn bleef aanhouden. Hierdoor kon ik niet meer fietsen . Ik deed beroep op  Royal Doctors . Zij zorgden ervoor dat ik binnen de 3 dagen bij twee topartsen terecht kon . Binnen de 6 dagen was ik pijnvrij omdat eindelijk de juiste oorzaak gevonden werd.

Philippe Gilbert (wielrenner)


Ik was het vertrouwen in de medische wereld kwijt. Royal Doctors analyseerde mijn medische situatie en bracht mij snel  in contact met de juiste specialist. Hierdoor kon de juiste diagnose gesteld worden en vervolgens een passende behandeling opgestart worden .  Dankzij Royal Doctors kan ik terug met volle energie tijd spenderen met mijn kleinkinderen.

Marie Wesselinck (grootmoeder 75 jaar)


Mijn neuro-aneurysma zat op een moeilijk te opereren plaats in de hersenen. Ik consulteerde Royal Doctors omdat ik opzoek was naar een arts voor wie deze operatie geen probleem was. Dankzij Royal Doctors werd een risicovolle operatie vermeden en kon ik snel herstellen.

Esther Oosterbeek (zangeres Dolly Dots)


Dankzij Royal Doctors ben ik onmiddellijk in contact gekomen met de beste thoraxchirurg. Hierdoor krijg ik een bypassoperatie, zonder dat mijn borstkast werd opengemaakt. Dankzij deze snelle en efficiënte doorverwijzing duurde mijn revalidatie slechts 2 weken in plaats van 4 maanden.

Hubert Vossen

Royal Doctors staat voor U klaar !

U wilt Lid worden maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Zit u nog met vragen of wilt u gewoon liever eerst even persoonlijk contact maken met ons ?
Heel fijn ! Ons team staat voor u klaar om u met raad en daad bij te staan in alle discretie.
Royal Doctors, maakt werk van uw gezondheid !