Expertise 360°

Royal Doctors Patient

Indien u als ZZP-er/ Ondernemer te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid heeft u een dubbel probleem.

U heeft niet alleen medische klachten, maar de continuïteit van uw bedrijf, lees inkomen, komt ook in gevaar.

Naar alle waarschijnlijkheid heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering die er voor zorgt dat u een financiële uitkering krijgt wanneer u als ondernemer niet meer kunt werken.

Bij Royal Doctors merken we dat er momenteel op medische beoordelingen een lange wachttijd zit.
Voor U als ZZP-er/Ondernemer betekent dit vaak maanden onzekerheid over het al dan niet
ontvangen van een financiele uitkering.

Bij Royal Doctors vinden en weten we dat dit sneller en beter kan.under-line

Royal Doctors is in staat om binnen 5 dagen (na ontvangst van uw medisch dossier) een medische beoordeling te laten uitvoeren.

En dat biedt uw AOV-verzekeraar de mogelijkheid om snel een beslissing te nemen over het al dan niet toekennen van een uitkering.

Expertise royal doctors

Omdat wij er van overtuigd zijn dat u als Ondernemer alleen maar het beste wilt, voeren wij standaard ook een Second Opinion advies uit op uw medisch dossier.

Binnen ons Second Opinion advies analyseren wij of bij u de juiste diagnose is gesteld en of u de meest optimale behandeling volgt. Uit studies blijkt dat een Second Opinion geen overbodige luxe is: in 20% van de gevallen zien we dat er geen juiste diagnose wordt gesteld en in 30% van de gevallen zien we dat het behandelplan veel beter kan.

Belangrijk om te weten is dat het Second Opinion advies dat wij voor u opstellen enkel met u gedeeld wordt en niet met uw verzekeraar. Wel adviseren wij u om het second opinion rapport te bespreken met uw eigen arts.

Wilt u meer informatie over onze service, bekijk onderstaande video of neem vrijblijvend contact met ons op.