Werkwijze

Werkwijze

LID WORDEN ALS INDIVIDUEEL PERSOON

STAP 1

U bekijkt onze diensten en kiest de formule die het best bij u past.

STAP 2

U betaalt maandelijks of jaarlijks via overschrijving.

STAP 3

Nadat uw betaling is ontvangen begint uw eenmalige wachttijd van 3 maanden. Nadat uw wachttijd is verstreken kunt u onbeperkt gebruik maken van onze diensten.

ROYAL DOCTORS VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE

Wij brengen graag een bezoek aan uw bedrijf. Het kennismaken is immers een belangrijke eerste stap naar een goede samenwerking. Bij Royal Doctors schatten wij een persoonlijke aanpak immers naar waarde. Daarom maken we graag ter plaatse een offerte op maat.

Wie voor Royal Doctors kiest, heeft een hart voor zijn medewerkers én verhoogt de productiviteit van zijn organisatie. Niet alleen zijn onze diensten volledig fiscaal aftrekbaar, ze zorgen ook voor minder ziekteverzuim en méér tevreden werknemers. Zo profiteert uw onderneming optimaal!

Onze B2B lidmaatschappen kunnen al afgesloten worden vanaf 25 peronen!

Contacteer ons gerust voor meer informatie, een telefonisch gesprek, of een bezoek aan uw bedrijf.

HOE WERKT ROYAL DOCTORS VOOR HAAR LEDEN?

STAP 1: U MELDT ZICH AAN VIA HET CONTACTFORMULIER

Als lid van Royal Doctors neemt u contact op via onze website.

Klik hier om te beginnen.

Wij verifiëren vervolgens uw lidmaatschap en gaan van start.

 

STAP 2: U VULT HET DIGITALE INTAKEFORMULIER IN

Na verificatie van uw lidmaatschap, ontvangt u een e-mail met daarin de toegang tot een beveiligd, digitaal intakeformulier. U vult dit in.

Via dit intakeformulier krijgen wij een grondig en gedetailleerd beeld van uw medische situatie. Indien nodig, helpen wij u discreet bij het opvragen van uw medisch dossier. Al deze informatie helpt ons om uw persoonlijke situatie goed te begrijpen.

 

STAP 3: ROYAL DOCTORS CONTACTEERT U TELEFONISCH

Om helemaal zeker te zijn dat wij uw situatie goed begrepen hebben en om eventuele vragen of bezorgdheden van uw kant te beantwoorden, nemen wij de volgende werkdag contact met u op. We overlopen samen het intakeformulier en kunnen van start gaan met onze zoektocht naar de juiste arts voor uw persoonlijke situatie. 

 

STAP 4: ROYAL DOCTORS SELECTEERT VOOR U DE BESTE ARTS

Uiterlijk drie werkdagen na vervollediging van STAP 3, communiceert Royal Doctors met u de naam en CV van de arts die het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

 

STAP 5: U KAN OP CONSULTATIE OF ONTVANGT EEN SCHRIFTELIJK RAPPORT.

First of Second Opinion Consult: u kan binnen de 6 werkdagen op consultatie gaan bij de arts die wij voor u geselecteerd hebben.

Second Opinion op Afstand: u ontvangt binnen de 18 werkdagen een schriftelijk rapport, opgesteld door een van onze artsen. Hierin staan de adviezen van de expert i.v.m. uw dossier.

 

Bekijk hier de tarieven voor een lidmaatschap van Royal Doctors >>

Royal Doctors werkt samen met Prof. Dr. Jaak Janssens deze kreeg een onderscheiding van Prof. Honoris Causa. Hij wordt alsook uitgenodigd door het National Cancer Institute van de USA voor het STOP project waarin ECP de voortrekkersrol heeft, waardoor Prof. Dr. Janssens regelmatig de top van experten ziet in het kankeronderzoek.
- Prof. Dr. Jaak Janssens -
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x